Køreundervisning i bil med automatgear

Vil du hellere modtage undervisning i en bil med automatgear end manuelt gear?

​Hvis du synes, det virker uoverskueligt at styre bilen og betjene kobling og gear på samme tid, så kan det være, du skal tage dit køretimer med automatgear. Hos Den Rolige Køreskole kan du køre i en BMW 730d med automatgear.

Den Rolige Køreskole har adresse og undervisning i Ølstykke, men du behøver ikke at bo i Ølstykke for at modtage køreundervisning hos os. Vi har også elever fra Stenløse, Jyllinge, Veksø, Frederikssund, Slangerup, Gundsømagle, Roskilde og Hillerød. Jyllinge og Slangerup ligger kun 10-15 minutter fra køreskolen.

Kørsel med automatgear starter og slutter på Svalehøjvej 4b, Værebro, 3650 Ølstykke.

Hvad er fordelene ved at køre med automatgear?

Når du tager køretimer i en bil med manuelt gear, vil du, specielt i de første køretimer, opleve, at du bruger rigtig meget opmærksomhed på at skifte gear, finde koblingspunktet og frygte, at motoren vil gå ud. Hvis du tager dine køretimer i en bil med automatgear, kan du fra starten af have mere fokus på trafikken og selve kørslen. Det vil som regel medføre, at behovet for ekstra køretimer ofte bliver mindre.

Når du kører i en bil med automatgear hos Den Rolige Køreskole, vil du køre i en BMW 730d. Den kraftige motor og det faktum at du ikke skal skifte gear, giver skolevognen en god acceleration, og der er mindre risiko for, at du er til ulempe for den øvrige færdsel. Motoren kan ikke gå ud ved igangsætning i lyskryds og andre steder, hvor du måske frygter, at den vil gå ud.

Skolebil med automatgear

Når du modtager køreundervisning til automatgear, gælder kørekortet kun til kørsel med automatgear. Du får en kode 78 i dit kørekort, som indikerer dette. Det vil sige, at hvis du en gang i fremtiden ønsker at køre i biler med manuelt gear, skal du til en praktisk køreprøve i en skolebil med manuelt gear.

Har du spørgsmål til fordele og ulemper ved at tage køreundervisning i bil med automatgear? Så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os for yderligere informationer.

Mulighed for rutinetimer

Har du brug for at få en genopfriskning? Så kan du få det hos Den Rolige Køreskole i Ølstykke.

Vi tilbyder førstehjælpskursus

Vælger du Den Rolige Køreskole får du et førstehjælpskursus inklusive i prisen.

Fokus på rolig læring

Vi tror på at læring hos køreskoleeleven opnås bedst ved at tage det i hvert enkelt elevs tempo.

Pris på undervisning til kørekort til automatgear

Vælger du vores tilbud “Alt Inklusiv”, får du frit valg mellem kørsel med manuelt gear og automatgear. Bemærk dog, at der skal stå ”Automatgear” sammen med kørelærerens navn, når du tilmelder dig et teorihold.

Pris for “Alt Inklusiv” ved kørsel med automatgear er: 17.500 kr. På siden om bilkørekort finder du en detaljeret beskrivelse af, hvad tilbuddet indeholder.

På denne side kan du også læse mere om dine muligheder, hvis du ikke ønsker at modtage undervisning til kørekort til automatgear, men i stedet til manuelt gear.

stjerner

5 ud af 5 baseret på

21 anmeldelser fra Facebook

Tag kørekort hos en kørelærer fra Den Rolige Køreskole

Se flere anmeldelser fra Facebook

Jeg kan varmt anbefale den rolige køreskole

"Grundet Nikolajs rolige sind, samt hans evne til at lærer fra sig fik jeg kørekortet i hus på små 3 måneder..."

Josephine Helena Olsson

Nikolaj er super venlig, tålmodig og dygtig

"Jeg kan helt klart anbefale Den Rolige Køreskole! Det er en køreskole, der bestemt lever op til sit navn, da hele oplevelsen/processen omkring at tage kørekortet, netop har været meget rolig og tryg..."

Sarah Mynte Lis Madsen

Super gode kørelærere

"Ville helt klar anbefale at tage kørekort her. Super god kørerlære der er forståelig og har en tålmodighed til at oplære dig😊"

Tobias Sørensen

Den rolige køreskole

Ørnebjergvej 1, 1. sal, 3650 Ølstykke​

Klik her for rutevejledning

Svalehøjvej 4, 3650 Ølstykke

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 65 00 07

E-mail: nikolaj@denrolige.dk

CVR​: 27605281

​Det er også muligt at betale med Pensopay.

mastercard1[1]

Kontakt

Kørsel foregår i tidsrummet:
Mandag – torsdag: 09.00 – 17.30

Fredag: 09.00 - 14.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

Mandag – fredag: 08.30 – 15.30