Tag din teori til kørekort hos os

Teorilokaler i Ølstykke

Velkommen hos Den Rolige Køreskole i Ølstykke. Her tilbyder vi køreundervisning og teoriundervisning for elever, der kommer fra bl.a. Ølstykke, Jyllinge, Slangerup, Stenløse, Frederikssund og mange andre omkringliggende områder.

Vores teorilokale ligger bag huset på Cedervej 24, 3650 Ølstykke. Teorilokalet ligger 900 meter fra Ølstykke station, hvor der er tog eller busforbindelser til Frederikssund, Stenløse, Slangerup, Jyllinge, Vinge og København.

Hvis du kommer i egen bil til trailerteori, beder vi dig parkere bilen i vores indkørsel, hvor der er plads til 6 biler, og derefter på vejen ud for huset. Parker venligt ikke ud for husnumrene 23 og 26. Når du skal ud at køre i skolebilen, mødes vi på parkeringspladsen ved OK-tanken / Coop 365 på Ørnebjergvej 1.

Når du ønsker at køre bil, er det lovpligtigt, at du også skal have teori. Teoriundervisningen handler om, hvordan man befærder sig i trafikken samt aflæsning af skilte, situationer, bilens teknik og meget mere. Når du er færdig med den påkrævede undervisning, skal du op til en teoriprøve. Denne skal bestås før du kan komme op til den endelige køreprøve.

Undervejs i forløbet får du selvfølgelig lov til at prøve kræfter med teoritests, der minder om den rigtige prøve, så du kan øve dig inden.

Vi giver dig altså de bedste forudsætninger for at tilegne dig teoristoffet. Teoriundervisningen foregår som klasseundervisning i et samspil mellem eleverne og kørelæreren. Der benyttes whiteboard, færdselstavler, billeder, projektor og en god portion humor.

Hent gratis teoribog til trailerkørekort

Du kan allerede nu hente en gratis teoribog til trailerkørekort, også kaldt B/E-kørekort eller trailerkort, her:​

Mulighed for rutinetimer

Har du brug for at få en genopfriskning? Så kan du få det hos Den Rolige Køreskole i Ølstykke.

Vi tilbyder førstehjælpskursus

Vælger du Den Rolige Køreskole får du et førstehjælpskursus inklusive i prisen.

Fokus på rolig læring

Vi tror på at læring hos køreskoleeleven opnås bedst ved at tage det i hvert enkelt elevs tempo.

Kørekort med omtanke

Hvis du befinder dig bedst på mindre hold, er Kørekort med omtanke måske noget for dig. Her har du mulighed for at tage Kørekort med omtanke (internt link). På dette hold underviser Nikolaj dig og max. 8 andre elever i teori. Undervejs i teoriforløbet får vi besøg af 2 psykoterapeuter fra Omtanke-th.dk. De kommer med idéer til, hvordan du kommer bedst muligt gennem teori- og køreprøven. Hvis du har lyst til det, har du mulighed for at få én 1:1 session hos terapeuterne som en del af dit kørekortforløb. Hvis du ønsker flere sessioner, opnår du 15 % rabat hos Omtanke-th.dk gennem vores samarbejde. Til teori er der gratis drikkevarer i køleskabet.

Vil du modtage teori til kørekort her?

Er du interesseret i at modtage teori til dit kørekort hos os, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi fortæller gerne mere om priser, regler, de forskellige pakker og muligheder samt alt det praktiske ved både køreundervisning og teoriundervisning. Vi glæder os til at se dig!

stjerner

5 ud af 5 baseret på

21 anmeldelser fra Facebook

Tag kørekort hos en kørelærer fra Den Rolige Køreskole i Ølstykke nær Jyllinge og Frederikssund

Se flere anmeldelser fra Facebook

Jeg kan varmt anbefale den rolige køreskole

"Grundet Nikolajs rolige sind, samt hans evne til at lærer fra sig fik jeg kørekortet i hus på små 3 måneder..."

Josephine Helena Olsson

Nikolaj er super venlig, tålmodig og dygtig

"Jeg kan helt klart anbefale Den Rolige Køreskole! Det er en køreskole, der bestemt lever op til sit navn, da hele oplevelsen/processen omkring at tage kørekortet, netop har været meget rolig og tryg..."

Sarah Mynte Lis Madsen

Super gode kørelærere

"Ville helt klar anbefale at tage kørekort her. Super god kørerlære der er forståelig og har en tålmodighed til at oplære dig😊"

Tobias Sørensen

Den rolige køreskole

Cedervej 24, 3650 Ølstykke

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 65 00 07

E-mail: nikolaj@denrolige.dk

CVR​: 27605281

​Det er også muligt at betale med Pensopay.

mastercard1[1]

Kontakt

Kørsel foregår i tidsrummet:
Mandag – torsdag: 06.30 – 17.00

Fredag: 06.30 - 14.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

Mandag - torsdag: kl. 07-19.

Fredag - søndag: lukket.