Tag din teori til kørekort hos os

Teorilokaler i Ølstykke

Velkommen hos Den Rolige Køreskole i Ølstykke. Her tilbyder vi køreundervisning og teoriundervisning for elever, der kommer fra bl.a. Ølstykke, Jyllinge, Slangerup, Stenløse, Frederikssund og mange andre omkringliggende områder.

Vores teorilokaler er beliggende på Ørnebjergvej 1, 1. – lige ved Fakta i Ølstykke Stationsby. Følg skiltene til teorilokalet. Vi ligger tæt på stationen, så der er nem adgang for alle. Vores andet lokale ligger på; Svalehøjvej 4b, Værebro, også i Ølstykke - lokalet her ligger tæt på supercykelstien mellem Jyllinge og Stenløse.

Bus 358 stopper lige rundt om hjørnet. Denne linie kører fra Roskilde station over Himmelev Gymnasium, Gundsømagle, Jyllinge Centret til Stenløse Station.

Bus 600s stopper på Værebrovej ca. 15 min. gang fra lokalet. Denne linie kører bl.a. gennem Roskilde, Jyllinge, Ølstykke og Slangerup.

Når du ønsker at køre bil, er det lovpligtigt, at du også skal have teori. Teoriundervisningen handler om, hvordan man befærder sig i trafikken samt aflæsning af skilte, situationer, bilens teknik og meget mere. Når du er færdig med den påkrævede undervisning, skal du op til en teoriprøve. Denne skal bestås før du kan komme op til den endelige køreprøve.

Undervejs i forløbet får du selvfølgelig lov til at prøve kræfter med teoritests, der minder om den rigtige prøve, så du kan øve dig inden.

Vi giver dig altså de bedste forudsætninger for at tilegne dig teoristoffet. Teoriundervisningen foregår som klasseundervisning i et samspil mellem eleverne og kørelæreren. Der benyttes whiteboard, færdselstavler, billeder, projekter og en god portion humor.

Hent gratis teoribog til trailerkørekort

Du kan allerede nu hente en gratis teoribog til trailerkørekort, også kaldt B/E-kørekort eller trailekort, her:​

Mulighed for rutinetimer

Har du brug for at få en genopfriskning? Så kan du få det hos Den Rolige Køreskole i Ølstykke.

Vi tilbyder førstehjælpskursus

Vælger du Den Rolige Køreskole får du et førstehjælpskursus inklusive i prisen.

Fokus på rolig læring

Vi tror på at læring hos køreskoleeleven opnås bedst ved at tage det i hvert enkelt elevs tempo.

Nikolajs VIP-hold

Hvis du befinder dig bedst på helt små hold, er Nikolajs VIP-hold måske noget for dig. Her har du mulighed for at tage et lynkursus til kørekort. På dette hold underviser Nikolaj dig og max. 5 andre elever i teori. Undervejs bliver der serveret sandwich og andet godt fra Ølstykke Bageri, og der er gratis drikkevarer i køleskabet.

Vil du modtage teori til kørekort her?

Er du interesseret i at modtage teori til dit kørekort hos os, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi fortæller gerne mere om priser, regler, de forskellige pakker og muligheder samt alt det praktiske ved både køreundervisning og teoriundervisning. Vi glæder os til at se dig!

stjerner

5 ud af 5 baseret på

21 anmeldelser fra Facebook

Tag kørekort hos en kørelærer fra Den Rolige Køreskole i Ølstykke nær Jyllinge og Frederikssund

Se flere anmeldelser fra Facebook

Jeg kan varmt anbefale den rolige køreskole

"Grundet Nikolajs rolige sind, samt hans evne til at lærer fra sig fik jeg kørekortet i hus på små 3 måneder..."

Josephine Helena Olsson

Nikolaj er super venlig, tålmodig og dygtig

"Jeg kan helt klart anbefale Den Rolige Køreskole! Det er en køreskole, der bestemt lever op til sit navn, da hele oplevelsen/processen omkring at tage kørekortet, netop har været meget rolig og tryg..."

Sarah Mynte Lis Madsen

Super gode kørelærere

"Ville helt klar anbefale at tage kørekort her. Super god kørerlære der er forståelig og har en tålmodighed til at oplære dig😊"

Tobias Sørensen

Den rolige køreskole

Ørnebjergvej 1, 1. sal, 3650 Ølstykke​

Klik her for rutevejledning

Svalehøjvej 4, 3650 Ølstykke

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 65 00 07

E-mail: nikolaj@denrolige.dk

CVR​: 27605281

​Det er også muligt at betale med Pensopay.

mastercard1[1]

Kontakt

Kørsel foregår i tidsrummet:
Mandag – torsdag: 09.00 – 17.30

Fredag: 09.00 - 14.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

Mandag - torsdag: kl. 07-19.

Fredag - søndag: lukket.