window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-804919833');

Tag din teori til kørekort hos os

Teorilokale i Ølstykke

Velkommen hos Den Rolige Køreskole i Ølstykke. Her tilbyder vi køreundervisning og teoriundervisning for elever, der kommer fra bl.a. Ølstykke, Jyllinge, Slangerup, Stenløse, Frederikssund og mange andre omkringliggende områder.

Vores teorilokale er beliggende på Ørnebjergvej 1, 1. – lige ved Fakta i Ølstykke Stationsby. Følg skiltene til teorilokalet. Vi ligger tæt på stationen, så der er nem adgang for alle.

Når du skal have kørekort, er det lovpligtigt, at du også skal have teori. Teoriundervisningen handler om, hvordan man befærder sig i trafikken samt aflæsning af skilte, situationer, bilens teknik og meget mere. Når du er færdig med den påkrævede undervisning, skal du op til en teoriprøve. Denne skal bestås før du kan komme op til den endelige køreprøve.

Undervejs i forløbet får du selvfølgelig lov til at prøve kræfter med teoritests, der minder om den rigtige prøve, så du kan øve dig inden.

Vi giver dig altså de bedste forudsætninger for at tilegne dig teoristoffet. Teoriundervisningen foregår som klasseundervisning i et samspil mellem eleverne og kørelæreren. Der benyttes whiteboard, færdselstavler, billeder, projekter og en god portion humor.

Hent gratis teoribog til trailerkørekort

Du kan allerede nu hente en gratis teoribog til trailerkørekort, også kaldt B/E-kørekort eller trailekort, her:

Hent gratis teoribog

I Den Rolige Køreskoles teorilokaler lærer du fantastisk

Nikolajs VIP-hold

Hvis du befinder dig bedst på helt små hold, er Nikolajs VIP-hold måske noget for dig. Her har du mulighed for at tage hurtigt kørekort. På dette hold underviser Nikolaj dig og max. 5 andre elever i teori. Undervejs bliver der serveret sandwich og andet godt fra Ølstykke Bageri, og der er gratis drikkevarer i køleskabet.

Vil du tage teori til kørekort her?

Er du interesseret i at tage dit kørekort, og derved også din teori, hos os, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi fortæller gerne mere om priser, regler, de forskellige pakker og muligheder samt alt det praktiske ved både køreundervisning og teoriundervisning. Vi glæder os til at se dig!

Home » Teorilokale