window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-804919833');
Den Rolige køreskole i Ølstykke

Kørelærere

Nikolaj Stavnskær

Jeg hedder Nikolaj Stavnskær, og jeg har været kørelærer siden 2004.

Mine elever beskriver mig som værende meget rolig og tålmodig. Og det er nogle ord, jeg altid har med mig i mit arbejde. Jeg oplever nemlig, at mine elever lærer bedst i rolige omgivelser.

Jeg har tidligere drevet min egen køreskole samt arbejdet på et stort AMU center, hvor jeg har undervist elever med meget forskellige baggrunde og nationaliteter. I 2014 gennemførte jeg første del af Voksenunderviseruddannelsen.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Skolebiler:

  • BMW M135i, benzin, manuelt gear.
  • BMW 730d, diesel, automatgear.

Betalingoplysninger

Nordea: Reg. nr.: 1345, kontonr.: 6288351315

MobilePay: 93907

Samet Iskender

Jeg hedder Samet Iskender og er blevet uddannet kørelærer hos Dansk Kørelærerskole i 2019. Oprindeligt er jeg uddannet fysioterapeut, hvor jeg er vant til at undervise mange forskellige målgrupper, og med forskellige undervisningsformer.

Som person er jeg struktureret og disciplineret, hvilket også kommer til udtryk i min måde at undervise på. Da man har forskellige måder at lære på, er det derfor vigtigt for mig at have fokus på den enkelte elev, samt dennes behov.

Jeg er startet som kørelærer hos Den rolige Køreskole, da jeg er af den overbevisning at elever lærer bedst i rolige omgivelser, hvor der er plads til at stille spørgsmål, og fordybe sig i de forskellige emner. Du skal være mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogen spørgsmål.

Skolebiler:

  • Golf 7, benzin, manuelt gear
Ring til mig

Michael

Kørelærer hos Den rolige køreskole

Skolebil:

  • Volvo V40, diesel, manuelt gear

SIMONE LE FEVRE STAVNSKÆR

Administration

Jeg hedder Simone le Fevre Stavnskær, og er Nikolajs kone. Jeg er uddannet blomsterdekoratør, og har mange års erfaring fra detailhandlen, hvor jeg har haft en stor kundekontakt.

I dag står jeg for den administrative del af køreskolen, og det er mig I får i røret, når I ringer. Jeg er klar til at hjælpe både på mail og telefon.

Ring til mig
Skriv til mig

Zeki Samanci

Jeg hedder Zeki Samanci og blev uddannet kørelærer i 2021. Jeg har mange års erfaring fra transportbranchen som taxivognmand og lastbilchauffør. Det har givet mig en stor trafikerfaring, som jeg vil formidle videre til dig og på den måde sikre dig en optimal læring.

Jeg er vant til at arbejde med mennesker, da jeg har arbejdet som frivillig fodboldtræner. Jeg er en meget positiv og tålmodig kørelærer. Er du meget nervøs eller har lidt angst for at lære at køre bil, er jeg det rigtige valg for dig.

Jeg fokuserer på at være forudsigelig, skabe rolige omgivelser og at give mine elever en god oplevelse. Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Skolebil: Hyundai i30 1,4 med manuelt gear

Home » Kørelærere