window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-804919833');
Den Rolige køreskole i Ølstykke

Kørelærere

Nikolaj Stavnskær

Jeg hedder Nikolaj Stavnskær, og jeg har været kørelærer siden 2004.

Mine elever beskriver mig som værende meget rolig og tålmodig. Og det er nogle ord, jeg altid har med mig i mit arbejde. Jeg oplever nemlig, at mine elever lærer bedst i rolige omgivelser.

Jeg har tidligere drevet min egen køreskole samt arbejdet på et stort AMU center, hvor jeg har undervist elever med meget forskellige baggrunde og nationaliteter. I 2014 gennemførte jeg første del af Voksenunderviseruddannelsen.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål.

Skolebiler:

  • BMW M135i, benzin, manuelt gear.
  • Tesla Model 3, el-bil, automatgear.

Betalingoplysninger

Nordea: Reg. nr.: 1345, kontonr.: 6288351315

MobilePay: 93907

Ring til mig
Skriv til mig

Samet Iskender

Jeg hedder Samet Iskender og er blevet uddannet kørelærer hos Dansk Kørelærerskole i 2019. Oprindeligt er jeg uddannet fysioterapeut, hvor jeg er vant til at undervise mange forskellige målgrupper, og med forskellige undervisningsformer.

Som person er jeg struktureret og disciplineret, hvilket også kommer til udtryk i min måde at undervise på. Da man har forskellige måder at lære på, er det derfor vigtigt for mig at have fokus på den enkelte elev, samt dennes behov.

Jeg er startet som kørelærer hos Den rolige Køreskole, da jeg er af den overbevisning at elever lærer bedst i rolige omgivelser, hvor der er plads til at stille spørgsmål, og fordybe sig i de forskellige emner. Du skal være mere end velkommen til at kontakte mig, hvis du har nogen spørgsmål.

Skolebiler:

  • Renault Clio, 1,5 diesel
Ring til mig

Home » Kørelærere