Tag dine køretimer i en elbil

​Vælg mellem manuelt eller automatgear

Vælg selv, om du ønsker at tage køretimer til manuelt gear i vores Fiat 500 Hybrid, som har et godt koblingspunkt, eller om du vil mærke det store overblik i vores elektriske Citroen ëSpaceTourer med automatgear.​

Den Rolige Køreskole ligger i Ølstykke, og netop derfor har vi mange elever fra de omkringliggende byer, herunder Jyllinge, Slangerup, Stenløse og Frederikssund. Men fordi vi tilbyder undervisning til kørekort i elbil med automatgear, kommer der også elever fra bl.a. København. Det er selvfølgelig også muligt at modtage dine køretimer i en bil med manuelt gear. Det kan også være en fordel for dig – for hvis du tager køretimer i en bil med automatgear, må du efterfølgende kun køre i biler med automatgear. Det vil sige, at du vil skulle op til en separat praktisk prøve i en bil med manuelt gear, hvis du vil køre i denne type køretøj fremover.

Derfor er vi Den Rolige Køreskole

Vi tager det helt roligt og tilrettelægger processen efter dine behov. Vi har nemlig fuld forståelse for, at alle mennesker lærer på sin egen måde og i sit eget tempo. Tager du dine køretimer i elbil hos os, vil du komme på et hold med max. 8 andre elever. Det betyder, at kørelæreren har tid til at hjælpe alle elever og besvare alle spørgsmål. Vi giver dig altså de bedste forudsætninger for at tilegne dig teoristoffet. Undervisningen for teori til kørekort foregår som klasseundervisning i et samspil mellem eleverne og kørelæreren. Der benyttes whiteboard, færdselstavler, billeder, projekter og en god portion humor.

Kørekort med omtanke

Hvis du befinder dig bedst på lille trygt hold, er Kørekort med omtanke måske noget for dig. På dette hold underviser Nikolaj dig og max. 8 andre elever i teori. I starten af teoriforløbet får vi besøg af 2 psykoterapeuter fra Omtanke-th.dk, der kommer med idéer til, hvordan du bedre tackler teori- og køreprøven. Den rolige køreskole tilbyder at betale én 1:1 session hos Omtanke-th.dk i Frederikssund. Hvis du ønsker flere sessioner hos dem, opnår du 15 % rabat på sessionerne gennem vores samarbejde 

Hvis du vil undgå fravær fra skolen eller arbejdet, har du som Kørekort med omtanke-elev mulighed for at booke kørelektioner efter kl. 18.00. Dette mod en ekstra betaling på kr. 150,- pr. lektion. Til teori er der gratis drikkevarer i køleskabet.​

Du får de bedste rammer for at lære

Hos os kan du tage dine køretimer i elbil med automatgear. Det er generelt en behagelig oplevelse at køre i en bil, der selv skifter gear, hvilket du vil opleve i de praktiske køretimer. Hvis du har spørgsmål til at tage kørekort med automatgear, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os og høre mere.​

Alt inklusiv: En god og samlet løsning

Hos Den Rolige Køreskole går vi ind for gennemsigtighed. Det gælder også for den endelige pris på dit kørekort. Derfor har vi en samlet løsning: Alt Inklusiv.

Når du vælger Alt Inklusiv, får du den undervisning, der som minimum er krævet af loven, herunder førstehjælpskursus. Du får online adgang til teoriprøver og teoriundervisning, så du også kan øve dig, når du ikke er på køreskolen. Du får også online adgang til DVD’en ”Forstå & Bestå”. Gebyret til din første teori-/køreprøve, samt brug af skolebilen til køreprøven, er også inkluderet.

Udover prisen for Alt Inklusiv skal du betale for et pasfoto og en lægeerklæring. Det vil ca. koste kr. 600,-.

Kørslen foregår i tidsrummet kl. 06.30-18.00 på hverdage. 

Vil du tage køretimer i en elbil?

Vil du tage dine køretimer i vores elbil med automatgear? Eller blot i vores anden bil med manuelt gear? Så skal du aldrig tøve med at kontakte os for flere informationer. Vi glæder os til at høre fra dig!

Alt det praktiske

Køretider

Undervisning til kørekort til personbil – b Når du modtager dine køretimer hos os i Ølstykke, er der køreundervisning 1-2 gange pr. uge.

Når du går på et almindeligt kørekorthold, skal du regne med, at kørslen ligger i tidsrummet kl. 06.30 – 16.30.

En del af kørslen vil sandsynligvis kunne være uden for skole/arbejdstid, da en del elever har dage, hvor de møder senere eller har tidligt fri. Husk at sætte tid af i din kalender til at modtage undervisning og køretimer. Hvis du gør det, og din lægeerklæring bliver godkendt hurtigt, er det muligt at tage kørekort på ca. 13 uger – afhængigt af den aktuelle prøvesituation.

Manøvrebane

Undervisning på manøvrebane og køreteknisk anlæg foregår så vidt muligt eftermiddag/aften. Teoriundervisning foregår kl. 16.30-21.00 afhængigt af hvilket hold man er tilmeldt. Førstehjælpsundervisning foregår også i køreskolens lokaler og vil normalt foregå lørdag eller søndag kl. 09.00-17.00. På visse betingelser kan du være fraværende en teoriaften. Dette gælder dog ikke førstehjælpsundervisningen.

Lægeerklæring

Du skal huske at bestille tid til en lægeerklæring hos din egen læge. 

Lægen giver dig lægeerklæringen i en forseglet kuvert, som du ikke må åbne. Medbring lægeerklæringen til en af de første teoriaftener. . Lægerne i Egedal udfylder lægeerklæringen digitalt. Hvis din lægeerklæring er digital, skal du blot oplyse det til teori.

Vi sætter en ære i at behandle hver elev individuelt. Vi kan hjælpe næsten alle med undervisning og køretimer, så selvom du evt. har en eller flere diagnoser, er det ikke en forhindring, men blot en udfordring – regn dog med at tage ekstra kørelektioner.

Hvis din læge har lavet bare den mindste kommentar i din lægeerklæring, kan Borgerservice ikke godkende den indenfor de normale 3-4 dage, men er nødt til at sende den forbi Færdselsstyrelsen for at blive godkendt.

Dette kan ofte forlænge sagsbehandlingen med 4-8 uger. Færdselsstyrelsen kan kontaktes på 72 21 88 99. En gennemsnitlig elev har brug for 6 ekstra lektioner á 45 min., hvis han/hun går til køreprøve i Frederikssund. Det dækker over, at meget få er klar til køreprøven, når de lovpligtige lektioner er kørt, mens andre har brug for mere end de 6 ekstra lektioner.

Kørekort til 17-årige

Du må begynde at tage kørekort, når du er 16 år og 9 måneder. Teoriprøven kan tidligst tages 1 måned før du fylder 17 år, og du må tidligst gå til køreprøve den dag du fylder 17 år.

Dem/den der er indehaver(e) af forældremyndigheden over dig, skal underskrive en samtykkeerklæring, hvis du ikke er fyldt 18 år, når vi indleverer din lægeerklæring til Borgerservice.

Indtil du fylder 18 år, må du ikke køre bil alene. Ledsageren, der skal sidde ved siden af dig, skal opfylde følgende betingelser:

 • Have haft kørekort i mindst 10 år.
 • Ikke være frakendt kørekortet betinget eller ubetinget indenfor de sidste 10 år.
 • Være mindst 30 år.
 • Skal til enhver tid lovligt kunne føre bilen, dvs. ledsageren må ikke være påvirket af alkohol, narkotiske stoffer eller medicin.

​Priser

Prisliste for teori og kørsel til kørekort til personbil

 • Teoriundervisning inkl. én 1:1 session hos psykoterapeut, 29 lektioner a 45 min. 3.500,- 

 • Manøvrebane 4 lektioner a 45 min. 3.000,- 

 • Kørelektioner på vej, 16 stk. a 45 min. 9.600,- 

 • Køreteknisk anlæg 4 lektioner a 45 min. 3.000,- 

 • Opvarming 60 min. og skolevognen til 1 køreprøve. 1.500,- 

 • Færdselsrelateret førstehjælp 600,- 

 • Online teoriprøver / teoriundervisning 400,- 

 • Prøvegebyr til staten 1.170,-


​Normalpris i alt 22.700,-

”Alt Inklusiv” indeholder alt ovenstående og koster 19.800,-

Det fulde beløb for ”Alt Inklusiv” kan betales ved tilmelding eller senest inden 2. teoriaften. Det er også muligt omkostningsfrit at lave en delbetaling af ”Alt Inklusiv” på følgende måde gennem Go n’ Drive:

 • 1. rate på kr. 6.600,- betales inden 2. teoriaften. (derefter skal resten af teorien bookes)
 • 2. rate på kr. 6.600,- trækkes automatisk den 1. måneden efter du har betalt 1. rate
 • 3. rate på kr. 6.600,- trækkes automatisk den 1. måneden efter du har betalt 2. rate

Hvis du allerede har taget færdselsrelateret førstehjælp, og dit bevis er mindre end 1 år gammelt, eller hvis du har taget traktorkørekort: Du skal ikke tage færdselsrelateret førstehjælp på køreskolen. Derfor bliver de kr. 600,- stående på din konto (Go n’ Drive) og kan senere bruges på ekstra kørelektioner, eller alternativt udbetales efter køreprøven, hvis der ikke har været brug for ekstra kørelektioner.

Ekstra kørelektioner á 45 minutter (mandag-fredag kl. 06.30 – 18.00) kr. 600,-

Ekstra aften-kørelektioner á 45 minutter (mandag-fredag efter kl. 18.00) kr. 750,-

Ekstra weekend-kørelektioner á 45 minutter (lørdag og søndag) kr. 800,-

Prisen på ”Alt Inklusiv” forudsætter udelukkende kørsel mandag-fredag. Hvis du booker kørsel lørdag eller søndag, bruger du kr. 200,- ekstra pr. lektion, og de vil mangle på din konto, når forløbet nærmer sig sin afslutning, og skal derfor indbetales.

Ovenstående priser gælder også for rutinetimer, generhvervelse af kørekort og ved kontrollerende køreprøve.

Vores prispakker​

Her kan du se en oversigt over vores mest populære prispakker.​

Kørekort med omtanke

19.800,-​

Teoriundervisning inkl. én 1:1 session med psykoterapeut

Manøvrebane 4 lektioner á 45 min.

Kørelektioner på vej, 16 stk. á 45 min.

Køreteknisk anlæg 4 lektioner á 45 min.

Opvarming før køreprøven 60 min.

Færdselsrelateret førstehjælp

Online teoriprøver / teoriundervisning

Prøvegebyr til staten

Brug af bil til køreprøven

Kørekort til trailer

5.900,-​

Teoriundervisning, 4 lektioner

Kørelektioner, 6 lektioner

Gebyr til staten for praktisk køreprøve

Brug af vogntoget til køreprøven

Alt Inklusive trailerkørekort

Gratis online teoribog

Mulighed for rutinetimer

Har du brug for at få en genopfriskning? Så kan du få det hos Den Rolige Køreskole i Ølstykke.

Vi tilbyder førstehjælpskursus

Vælger du Den Rolige Køreskole får du et førstehjælpskursus inklusive i prisen.

Fokus på rolig læring

Vi tror på at læring hos køreskoleeleven opnås bedst ved at tage det i hvert enkelt elevs tempo.

​Hvis du vil skifte til Den rolige køreskole:

Hvis du allerede er i gang med at modtage undervisning i forbindelse med kørekort et andet sted, og ønsker at færdiggøre det hos Den rolige køreskole, kan dette normalt lade sig gøre. Kontakt dog Den rolige køreskole først. Du skal købe en Overflytningspakke, som indeholder et administrationsgebyr og 1 dobbelt kørelektion (2 x 45 min). Overflytningspakken koster kr. 2.000,- og købes ved at trykke på ”Tilmeld” på forsiden af hjemmesiden, oprette sig som bruger, og derefter købe overflytningspakken. Når du er blevet tildelt en kørelærer, kan du selv booke en kørelektion i online-kalenderen (Go n’ Drive). Når du møder op til din første køretime hos Den rolige køreskole, skal du medbringe den lektionsplan, du og din tidligere kørelærer har underskrevet efter hver teori- og køretime (kørelærerens udgave). Der er desværre eksempler på, at elever har fået udleveret en ugyldig lektionsplan i forbindelse med, at de skiftede køreskole. Hvis lektionsplanen ikke er gyldig, skal du sammen med din oprindelige kørelærer bringe dette i orden. Du skal ligeledes have udleveret din ansøgning om kørekort (P23).

Skift køreskole - Klik her!

Rutinetimer:

Hvis du allerede har kørekort til bil, men føler dig usikker i trafikken, hjælper vi dig gerne med at blive mere tryg. Kontakt dog Den rolige køreskole først. Når vi har aftalt, om du ønsker at køre med manuelt- eller automatgear, er du klar til at bestille Rutinepakken. Du skal købe en Rutinepakke, som indeholder et administrationsgebyr og 1 dobbelt kørelektion (2 x 45 min). Rutinepakken koster kr. 1.700,- og købes ved at trykke på ”Tilmeld” på forsiden af hjemmesiden, oprette sig som bruger, afvente tildeling af kørelærer, og derefter købe Rutinepakken. Nu kan du selv booke en kørelektion i online-kalenderen (Go n’ Drive).

Prisliste generhvervelse af kørekort/kontrollerende køreprøve

Når du vælger generhvervelse / kontrollerende køreprøve ”Alt Inklusiv” løsningen, tilmelder vi dig til teoriprøve og senere køreprøve. Før dette kan ske, skal du selv møde op hos Borgerservice og ansøge om at generhverve dit kørekort / komme til kontrollerende køreprøve. 

Medbring det brev, du har modtaget fra Færdselsstyrelsen. Hvis du skal på ANT-kursus, skal dette være gennemført. Du tilmelder dig selv kurset og betaler selv. Beviset medbringes til Borgerservice. Hvis du ikke længere har et kørekort, skal du også medbringe et pasfoto til Borgerservice.

Herefter skal du tilmeldes vores online-bookingsystem. Gå ind på forsiden på denrolige.dk, og klik på knappen ”tilmeld” i øverste højre hjørne. Her skal du oprette dig som bruger. Efter oprettelse skal du klikke på ”Konto” i venstre side af skærmen, og under ”Bekræftelser” trykke på SMS-beskeder og dernæst Email. Når du har bekræftet dem ved hjælp af de tilsendte koder, er du nu klar til at betale for forløbet. Dette gøres ved at klikke på ”Økonomi” i venstre side af skærmen, og dernæst ”Køb lovpakker mm”. Vælg nu Generhvervelsespakke og betal.

Derefter skal du øve teori og teoriprøver (2 x 31 stk.) hjemme.

Når Borgerservice har godkendt din ansøgning, giver de dig besked om at afhente ansøgningen hos dem. Du skal nu kontakte Den rolige køreskole via mail: Nikolaj@denrolige.dk, så vi kan bestille en teoriprøve til dig.

Husk, at hvis du stadig har et kørekort, skal det afleveres til den sagkyndige inden teoriprøven. Du får det kun igen, hvis du består teoriprøven. Du skal også medbringe ansøgningen om kørekort (P23) til teoriprøven.

Når du har bestået teoriprøven, kontakter du igen Den Rolige Køreskole. Vi bestiller tid til en køreprøve og du booker tid til en dobbelt kørelektion (2 x 45 min) i vores online-kalender.

Generhvervelse/ kontrollerende køreprøve ”Alt Inklusiv” indeholder følgende:

 • Kørelektioner på vej, 2 stk. á 45 min.
 • Opvarmning 60 min. og skolevognen til 1 køreprøve.
 • Prøvegebyr til staten
 • Online teoriprøver / teoriundervisning
 • Administrationsgebyr

Alt Inklusiv” koster kr. 5.000,- inklusiv gebyret til staten.

Hvis teoriprøven eller køreprøven ikke bestås, betales kr. 1.170,- til staten for en ny prøve. Ekstra kørsel og ny køreprøve afregnes efter priserne på almindeligt kørekort.

Hvis frakendelsen af kørekortet er sket pga. spirituskørsel, skal du gennemføre et ANT-kursus, før du henvender dig hos Borgerservice.

ANT-kurset koster pt. kr. 3.200,-.

Tilmeld dig et ANT-kursus på antk.dk, hvor du også kan læse mere om Regionernes Alkohol-, narko- og trafikkurser i Danmark.​

Med kørekort til flere kategorier er alt på spil

Hvis du har kørekort til flere kategorier, er alt på spil, når du går til teori- og køreprøve. Er den samlede kontrollerende køreprøve ikke bestået efter aflæggelse af højst to teoriprøver og højst to praktiske prøver, skal eventuelle yderligere prøver aflægges efter reglerne om køreprøve til kørekort til de kategorier, hvortil førerretten ønskes generhvervet. Hvis du har kørekort til flere kategorier, kan det få store konsekvenser, hvis du ikke har bestået teori- og køreprøven før fristen givet af Færdselsstyrelsen.

Når du har bestået teoriprøven, kontakter du Den Rolige Køreskole. Vi bestiller tid til en køreprøve og du bestiller en dobbelt kørelektion i Go n’ Drive, så du kan køre med en kørelærer nogle dage før køreprøven.

Prisliste kørselsforbud/særlig køreundervisning

Hvis du indenfor de første 3 år efter, at du har erhvervet kørekort første gang, er frakendt førerretten ubetinget eller er pålagt et kørselsforbud som følge af andet end spirituskørsel, skal du gennemføre særlig køreundervisning, inden du kan generhverve eller få gengivet din førerret.

Det er Færdselsstyrelsen, der afgør om du skal gennemføre særlig køreundervisning og/eller ANT-kursus.

Ved aflæggelse af teoriprøve og praktisk prøve skal du medbringe din kørelærers eksemplar af lektionsplanen som dokumentation for, at du har gennemført den særlige køreundervisning.

 • Teoriundervisning 8 lektioner á 45 min. 3.000,- 

 • Kørelektioner på vej, 8 stk. á 45 min. 4.800,- 

 • Opvarming 60 min. og skolevognen til 1 køreprøve. 1.500,- 

 • Prøvegebyr til staten. 1.170,- 

 • Online teoriprøver / teoriundervisning. 400,- 

 • Normalpris i alt. 10.870,- 

 • Pris særlig køreundervisning ”Alt Inklusiv”. 10.000,-

Et evt. ANT-kursus er ikke med i prisen. Alle priser er inkl. 25 % moms, undtaget gebyret til staten, som er momsfrit.

stjerner

5 ud af 5 baseret på

21 anmeldelser fra Facebook

Tag kørekort hos en kørelærer fra Den Rolige Køreskole i Ølstykke nær Jyllinge og Frederikssund

Se flere anmeldelser fra Facebook

Jeg kan varmt anbefale den rolige køreskole

"Grundet Nikolajs rolige sind, samt hans evne til at lærer fra sig fik jeg kørekortet i hus på små 3 måneder..."

Josephine Helena Olsson

Nikolaj er super venlig, tålmodig og dygtig

"Jeg kan helt klart anbefale Den Rolige Køreskole! Det er en køreskole, der bestemt lever op til sit navn, da hele oplevelsen/processen omkring at tage kørekortet, netop har været meget rolig og tryg..."

Sarah Mynte Lis Madsen

Super gode kørelærere

"Ville helt klar anbefale at tage kørekort her. Super god kørerlære der er forståelig og har en tålmodighed til at oplære dig😊"

Tobias Sørensen

Den rolige køreskole

Cedervej 24, 3650 Ølstykke

Klik her for rutevejledning

Telefon: 42 65 00 07

E-mail: nikolaj@denrolige.dk

CVR​: 27605281

​Det er også muligt at betale med Pensopay.

mastercard1[1]

Kontakt

Kørsel foregår i tidsrummet:
Mandag – torsdag: 06.30 – 17.00

Fredag: 06.30 - 14.00

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

Mandag - torsdag: kl. 07-19.

Fredag - søndag: lukket.