window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-804919833');

Tag hurtigt kørekort på Nikolajs VIP-hold

Kørekort-lynkursus i Ølstykke – kørekort på 8-9 uger

Lærer du bedst, hvis du er en del af en lille tryg gruppe? Eller ønsker du blot at tage et hurtigt kørekort? Måske ønsker du at køre udenfor normal skole- og arbejdstid? Så er du det helt rigtige sted. Hos Den Rolige Køreskole er der nemlig mulighed for at tage kørekort-lynkursus. Der er mange elever fra bl.a. Jyllinge, Ølstykke, Slangerup, Stenløse og Frederikssund, der har grebet denne mulighed.

Når du tager kørekort på lynkursus, er der mulighed for at komme til teoriprøve efter 6 uger. Hvis du er klar, kan du komme til køreprøve 2-3 uger efter teoriprøven. Hvis du afleverer en lægeerklæring uden anmærkninger og fejl den første teoriaften, er der mulighed for at tage kørekortet på i alt 8-9 uger.

I er højst 6 elever ad gangen på Nikolajs VIP-hold – og både teori og kørsel er med Nikolaj.

Lyn-kørekort med mulighed for kørsel udenfor skole- og arbejdstid

Når du tager lyn-kørekort, er der altid mulighed for kørsel udenfor skole- og arbejdstid. Du kan selv booke almindelige tider og VIP-tider i vores online kalender.

VIP-tiderne er et tilbud til dig, der ikke har mulighed for at køre i tidsrummet kl. 06.30-18.00 på hverdage. Der er et tillæg pr. 45 minutters lektion på kr. 150,- i tidsrummet kl. 18.00-23.00 på hverdage, og kr. 200,- i weekender.

Mørkekørsel, manøvrebane, køreteknisk anlæg og førstehjælp er til normal pris – uanset om det måtte foregå udenfor normal skole- og arbejdstid.

Til teoriundervisningen henter vi lækre sandwich fra Ølstykke Bageri, og der er kolde drikkevarer i køleskabet. Før teoristart modtager du en plan for dit lynkursus-kørekort-forløb. Den første uge bliver intensiv med 2 teoriaftener og en tur på manøvrebanen. Derefter er der teori en fast aften om ugen, og kørsel 1-2 gange pr. uge.

Vælg mellem manuelt gear eller automatgear

Vælg selv, om du ønsker at tage kørekort til manuelt gear i vores velkørende BMW M135i, som har et godt koblingspunkt – eller om du vil køre på 1. klasse i vores BMW 730d med automatgear.

Hvad koster det at tage lyn-kørekort?

Prisliste for kørekort-lynkursus på Nikolajs VIP-hold:

  • VIP-teoriundervisning inkl. mad og drikke (29 lektioner á 45 min.) – kr. 5.500,-
  • Manøvrebane (4 lektioner á 45 min.) – kr. 3.000,-
  • Kørelektioner på vej (16 lektioner á 45 min.) – kr. 8.000,-
  • Køreteknisk anlæg (4 lektioner á 45 min.) – kr. 3.000,-
  • Opvarmning i 60 min. + skolevogn til 1 køreprøve – kr. 1.400,-
  • Færdselsrelateret førstehjælp – kr. 600,-
  • Online teoriprøver + teoriundervisning – kr. 400,-
  • Prøvegebyr til staten – kr. 1.000,-

Prisen for at tage hurtigt kørekort på Nikolajs VIP-hold er kr. 20.000,- (normalpris kr. 22.900,-)

Hvis du vil høre mere om mulighederne for at tage lyn-kørekort, er du altid velkommen til at kontakte os.