window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date()); gtag('config', 'AW-804919833');

Kørekort til automatgear

Vil du hellere køre med automatgear end manuelt gear?

Hvis du synes, det virker uoverskueligt at styre bilen og betjene kobling og gear på samme tid, så kan det være, du skal tage dit kørekort til automatgear. Hos Den Rolige Køreskole kan du tage dit kørekort i en bil med automatgear – det foregår i en Tesla Model 3 på vores skole.

Den Rolige Køreskole har adresse og undervisning i Ølstykke, men du behøver ikke at bo i Ølstykke for at tage kørekort hos os. Vi har også elever fra Stenløse, Jyllinge, Veksø, Frederikssund, Slangerup, Gundsømagle, Roskilde og Hillerød. Jyllinge og Slangerup ligger kun 10-15 minutter fra køreskolen.

Hvad er fordelene ved at tage kørekort med automatgear?

Når du tager kørekort i en bil med manuelt gear, vil du, specielt i de første køretimer, opleve, at du bruger rigtig meget opmærksomhed på at skifte gear, finde koblingspunktet og frygte, at motoren vil gå ud. Hvis du tager dit kørekort i en bil med automatgear, kan du fra starten af have mere fokus på trafikken og selve kørslen. Det vil som regel medføre, at behovet for ekstra køretimer ofte bliver mindre.

Når du tager kørekort til bil med automatgear hos Den Rolige Køreskole, vil du køre i en Tesla Model 3.

Elmotoren og det faktum at du ikke skal skifte gear, giver skolevognen en god acceleration, og der er mindre risiko for, at du er til ulempe for den øvrige færdsel. Motoren kan ikke gå ud ved igangsætning i lyskryds og andre steder, hvor du måske frygter, at den vil gå ud.

Skolebil med automatgear

Når du tager kørekort til automatgear, gælder kørekortet kun til kørsel med automatgear. Du får en kode 78 i dit kørekort, som indikerer dette. Det vil sige, at hvis du en gang i fremtiden ønsker at køre i biler med manuelt gear, skal du til en praktisk køreprøve i en skolebil med manuelt gear.

Har du spørgsmål til fordele og ulemper ved at tage kørekort til automatgear? Så er du selvfølgelig mere end velkommen til at kontakte os for yderligere informationer.

Pris på kørekort til automatgear

Vælger du vores tilbud “Alt Inklusiv”, får du frit valg mellem kørsel med manuelt gear og automatgear.

Pris for “Alt Inklusiv” ved kørsel med automatgear er: 17.500 kr. På siden om bilkørekort finder du en detaljeret beskrivelse af, hvad tilbuddet indeholder.

På denne side kan du også læse mere om dine muligheder, hvis du ikke ønsker at tage kørekort til autormatgear, men i stedet til manuelt gear.

Få dit kørekort
Home » Kørekort til automatgear